Hjem / Nyheder / Vikingemarked på Orø
Nyheder hornsherred, oplev fjordlandet, nyheder fjordlandet

Vikingemarked på Orø

I uge 30 fra onsdag til søndag (26. til 30. Juli) indtages Orø havn af en god håndfuld vikinger, som omdanner Isefjordens Perle til et aktivt fællesskab, hvor der leves på ægte vikingemaner. Alle er inviteret med udenfor til et autentisk vikingemarked – en handelsplads med aktiviteter som det forestilles at kunne se ud på Orø.

På markedet er der mulighed for at besøge vikingerne og gå på opdagelse i boderne, som bl.a. byder på håndlavet vikinge-brugskunst, lædervarer, sølv og rav smykker, cremer og salver, plantefarvet garn og nålebundne varer m.m. Desuden er der mulighed for at se en lang række sjove og ofte lærerige aktiviteter, plantefarvning, birkvævning, armbåndsfletning, kniv-smedning m.m.

Gode vikingeretter og lidt til tørsten vil du også kunne finde på markedet som styres af den gode mand Claus der laver fantastisk mad og er en benhård vikingekriger – spydige kommentarer gør dig et hoved kortere i lynets hast, han er ikke til at bide skeer med.

Arrangørerne glæder sig til at se dig! Bare tage svigermor med, hun kan med fordel pottes af ved kokken

Der er gratis entré til vikingemarkedet, enkelte aktiviteter har dog en lille egenbetaling.

Læs mere her www.orøvikingelaug.dk.

Tjek også

Nyheder Frederikssund, Nyheder Hornsherred, Nyheder Fjordlandet, shopping frederikssund, kultur frederikssund, fritid frederikssund, skibby, jægerspris, slangerup, kulhuse, turisme fjordlandet, turisme hornsherred, skibby ræven spejdere

Spis din skov

Spejdergruppen Ræven Skibby trop og flok og borger i Skibby planter lørdag den 9 september …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *