Hjem / Nyheder / Vellykket JIK Camp
Nyheder Frederikssund, Nyheder Fjordlandet, oplev fjordlandet, oplev frederikssund, kultur frederikssund jægerspris JIK fodbold

Vellykket JIK Camp

Jægerspris IK afholdte hele sidste uge JIK Camp 2017, hvor cirka 60 drenge og piger fik sig en kæmpe fodboldoplevelse.

JIK havde allieret sig med et professionelt trænerteam, der bestod af den nuværende træner for Greves divisionshold og tidligere udlandsprofessionelle spiller Michael Madsen, samt Michael Petersen, der også er træner i Greve. Derudover var Henrik Gundersen, tidligere træner i blandt andet Frem, også med til at lære fra sig, ligesom den professionelle fodboldspiller Jacob Bertelsen også var med.

Jacob Bertelsen trådte sine unge fodboldsko hos JIK, og det var derfor en speciel fornemmelse at have ham tilbage på banerne ved Møllegårdhallen i Jægerspris.

JIK Camp 2017 er blevet til ved hjælp af et sponsorat fra Danbolig, og den gode modtagelse af campen betyder, at der også arbejdes med planer for at gentage successen næste år.

“Det har været fantastisk at opleve børnenes iver for at lære af de her trænere, som arbejder professionelt med fodbold. Det har været fra kl. 9-15 hver dag, så det har været hårdt arbejde for børnene. Men de har klaret det super godt og det er gået helt forrygende med hjælp fra frivillige i klubben,” siger formand for JIK, Lennie Hansen.

Tjek også

Nyheder Frederikssund, Nyheder Hornsherred, Nyheder Fjordlandet, shopping frederikssund, kultur frederikssund, fritid frederikssund, skibby, jægerspris, slangerup, kulhuse, turisme fjordlandet, turisme hornsherred

Klar til Tro Festival 2017

Når TRO – økologisk kirkefestival d. 1. september 2017 gåi i luften, er det sjette …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *