Hjem / Nyheder / Spis din skov
Nyheder Frederikssund, Nyheder Hornsherred, Nyheder Fjordlandet, shopping frederikssund, kultur frederikssund, fritid frederikssund, skibby, jægerspris, slangerup, kulhuse, turisme fjordlandet, turisme hornsherred, skibby ræven spejdere

Spis din skov

Spejdergruppen Ræven Skibby trop og flok og borger i Skibby planter lørdag den 9 september 2017 kl.13:00 – 15:00  250 frugttræer og bærbuske i Nordmandsmosen i Skibby.
Spejdergruppen har taget initiativet til at plante 250 frugttræer og bærbuske i projektet “SPIS DIN SKOV”. Træer og buske skal indgå i et læringsforløbet “Fra frø til frugt”- Plantning af frugttræer sker i Nordmandsmosen, et bynært kommunalt rekreativt naturområde på 12 hektar i Skibby, bestående af løvskov, enge moser og søer. som i foråret 2018 bliver udvidet med yderligere 28 hektar skov.
I 4 remisser i området bliver der plantet frugttræer, æbler, pære, blommer mm samt bærbuske, stikkelsbær, brombær, hindbær, samt diverse nødesorter.
Glæden og lysten for børn, unge, voksne og ældre til at opleve og lære om naturen øges væsentligt ved en gevinst for turen i form af et stykke frugt. I tilknytning til de 4 remisser i området vil der blive lavet arbejds/lærings øer med udgangspunkt i de 4 årstider og årets gang.
Det Danske spejderkorps har Natur som en fast del af deres DNA  og ser det som en selvfølge at tage aktiv del i udviklingen af naturen og samfundet i projekter som dette.
Projektet er støttet af Hedeselskabet med 25.000 kr. og Friluftsrådet med 29.000 kr.
Området stilles til rådighed af Frederikssund kommune, træer og buske leveres af Thyme Planteskole.

Tjek også

Nyheder Frederikssund, Nyheder Hornsherred, Nyheder Fjordlandet, shopping frederikssund, kultur frederikssund, fritid frederikssund, skibby, jægerspris, slangerup, kulhuse, turisme fjordlandet, turisme hornsherred

Klar til Tro Festival 2017

Når TRO – økologisk kirkefestival d. 1. september 2017 gåi i luften, er det sjette …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *