Hjem / Nyheder / Mød en række ildsjæle
Nyheder Frederikssund, Nyheder Hornsherred, Nyheder Fjordlandet, shopping frederikssund, kultur frederikssund, fritid frederikssund, skibby, jægerspris, slangerup, kulhuse, turisme fjordlandet, turisme hornsherred

Mød en række ildsjæle

Islebjerg Kirke inviterer til tirsdagstræf, hvor du kan møde en række ildsjæle.

Her på iFjordlandet har vi den dybeste respekt for ildsjæle i alle afskygninger, og du kan frem til marts måned møde en række af disse fantastiske mennesker, som gør en uvurderlig indsats for andre.

Tirsdag 19. september 2017 kl. 19.00 – Inge Woller – frivillig på Hospice Sjælland
Inge Woller er frivillig på Hospice Sjælland, hvor hun bruger 3-4 timer om ugen på alt fra diverse praktiske opgaver til socialt samvær med beboerne. Hun vil fortælle om dagligdagen på et hospice, som jo for mange syge og døende er deres sidste hjem.

Tirsdag 31. oktober 2017 kl. 19.00 – Charlotte Drue – stifter af foreningen Søskendekram
Charlotte Drue mistede i 2002 sin lillebror René i en trafikulykke. Det fik hende til at stifte foreningen ”Søskendekram”, en forening for søskende, der har mistet en bror eller søster.
Foreningen har i dag over 1000 medlemmer og Charlotte Drue vandt i 2015 ”Fællesskabsprisen” for hendes store arbejde med foreningen. Kom og hør historien bag foreningen og hvilken betydning den har fået i dag for søskende i hele Danmark.

Tirsdag 23. januar 2018 kl. 19.00 – Karen Hansen – fortæller om ”Operation Gambia”
Operation Gambia er historien om et stykke ulønnet, frivilligt ulandsarbejde startet af kunstmaler Karen Hansen og daværende udrykningsleder Knud Hansen, Stenløse efter et besøg i Gambia i 1984. Her besøgte de Gambias eneste hospital, hvor man hverken havde senge eller ambulancer. Efter hårdt arbejde kunne parret og deres hjælpere den 2. marts 1986 overdrage fire ambulancer, fyldt med medicin, til den gambianske regering. ”Operation Gambia” er det største ulandsprojekt på privat basis, som endnu er blevet udført, og er derfor kommet i Guinness Rekordbog.

Tirsdag 20. februar 2018 kl. 19.00 – Anita Schlippe Rasmussen – operations- og hygiejnesygeplejerske i Camp Bastion i Afghanistan.
Anita Schlippe Rasmussen vil fortælle om sine 2 udstationeringer med et kirurgteam til felthospitalet i Camp Bastion i Afghanistan. Hun vil tegne et billede af, hvordan man bor og lever i en militær teltlejr midt i krigszonen, om dagligdagen, fritiden og kulturerne man møder. Hør hvordan det er at arbejde på operationsstuen og at være en del af et internationalt team, som ofte modtager meget hårdt sårede soldater og civile afghanere.

Tirsdag 20. marts 2018 kl. 19.00 – Natteravnene i Frederikssund.
Natteravnene er let at genkende i bybilledet, når de kommer gående i deres skriggule veste som regel sent om aftenen. Natteravnenes formål er at skabe tryghed og livsglæde – især blandt børn og unge i det offentlige rum, når de er i byen og fester. Natteravnene i Frederikssund vil fortælle om Natteravnenes arbejde med udgangspunkt i Frederikssund.

Tjek også

Nyheder Frederikssund, Nyheder Hornsherred, Nyheder Fjordlandet, shopping frederikssund, kultur frederikssund, fritid frederikssund, skibby, jægerspris, slangerup, kulhuse, turisme fjordlandet, turisme hornsherred

Klar til Tro Festival 2017

Når TRO – økologisk kirkefestival d. 1. september 2017 gåi i luften, er det sjette …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *